Communicatie

Communicatie is misschien wel het belangrijkste onderdeel om alles uit ons werk te halen. Ik ben gewend om veel te communiceren met de klant, vooraf, tijdens en na de opdracht, omdat ik er van overtuigd ben dat dit de kracht van samenwerken is. Ik ben degene die de camera in de hand heeft, maar ik kan de foto’s en/of video’s niet alleen creëren dus ik zal veel communiceren.

Details

Ik ben iemand die extreem op de details let. Dit doe ik niet alleen zakelijk, maar ook op persoonlijk gebied. De omschrijving “Pietje Precies” past mij wel. Ik vind het belangrijk om tijdens een fotoshoot, bedrijfsreportage of iets dergelijks te focussen op de details. Uiteindelijk vallen je ogen ergens op en gebruik je vervolgens de camera, de compositie en creativiteit om dit moment vast te leggen. Tijdens bedrijfsreportages zoals de registratie van bepaalde activiteiten en evenementen let ik op de kleine dingen die uiteraard ook een bijdrage leveren aan een dag, persoon, bedrijf, etcetera.

Innovatie

Ik investeer continu in professionele apparatuur om kwaliteit te bieden die u verwacht en verdient. Daarnaast verdiep ik me in veel technologische ontwikkelingen om er voor te zorgen dat ik meer uit mijn creativiteit kan halen.

Afronding

Nadat de foto- en/of video-opdracht is voltooid zorg ik ervoor dat de bestanden zo snel mogelijk verwerkt worden via WeTransfer. Normaal gesproken heb ik 3-5 werkdagen nodig om de bestanden gereed te hebben . Tussentijds houd ik contact met je om ervoor te zorgen dat de juiste verwachtingen behaald worden.

Prijzen

Als persoon en fotograaf communiceer ik graag open en eerlijk. Daarom staan mijn prijzen ook hier op de website. Wil je een offerte op maat en de exacte kosten weten? Laat het mij weten en neem contact op!

Hierbij een beknopt overzicht van mijn prijzen en diensten:
Bedrijfsreportage: € 75 per uur | € 250 per dagdeel van 4 uur (exclusief btw, reistijd- en reiskosten)
Familieportret: € 125
Portretfoto: € 95
Profielfoto: € 50
Promotiefotografie: € 75 per uur | € 250 per dagdeel van 4 uur (inclusief btw)
Zakelijk portret: € 30

Op de prijzen pagina vind je nog meer informatie.

Algemene Voorwaarden

Marc Perquin hanteert algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al mijn overeenkomsten en werkzaamheden.

Privacy

Marc Perquin sluit elke aansprakelijkheid uit met betrekking tot de volledigheid van de informatie op deze site. De informatie op deze site kan zonder nadere aankondiging op ieder moment door Marc Perquin worden gewijzigd. Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van je heb, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Dit kan je doen via het contactformulier.

Compilatie